Trailer: Super Bomberman R 2 kent een releasedatum

Geplaatst:

Konami heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Super Bomberman R 2. De trailer voorziet spelers van nieuwe gameplaybeelden en de releasedatum wordt ook bekendgemaakt.

Super Bomberman R 2 lanceert met vier Battle gamemodi: Classic Battle Mode, Grand Prix, Battle 64 en de nieuwe modus Castle Mode. In deze modus nemen twee teams het tegen elkaar op. Het ene team verdedigt het kasteel, terwijl het andere team probeert binnen te vallen. Het verdedigende team moet ervoor zorgen dat het aanvallende team niet alle schatkisten jat. Spelers kunnen zelfs hun eigen maps ontwerpen en deze delen met andere spelers online. Het komt daarom goed uit dat de partygame cross-play bevat. Super Bomberman R 2 heeft ook een singleplayer campaign, waarin spelers verschillende planeten kunnen verkennen en het uiteindelijk op moeten nemen tegen uitdagende eindbazen.

Super Bomberman R 2 is beschikbaar vanaf 13 september voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Konami
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Bomberman R 2

Series

-

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 september 2023

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord