Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Tower of Fantasy

  • Ontwikkelaar Herobeat Studios
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre MMO , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Launch trailer Tower of Fantasy vrijgegeven

Tower of Fantasy is een 'meeslepende cyberpunk open-wereld RPG van Perfect World Games. Tijdens de PlayStation Showcase kregen we de eerste beelden van de game te zien.

In Tower of Fantasy kun je jouw eigen personage aanpassen en je reis beginnen als Wanderer in de groene woestenij van Aesperia. Verderop ligt Vera, een radicaal andere wereld die bestaat uit een uitgestrekte woestijn, een cyberpunk-metropool en een diep onderwaterrijk dat bekend staat als de Grote Zee. Ten slotte is er nog Domain 9, die een sterk gestileerde nieuwe oosterse magische wereld presenteert die een uniek contrast vormt met de andere werelden. Het spreekt dus voor zich dat de open wereld van Tower of Fantasy enorm gaat worden.

Tower of Fantasy komt deze zomer al naar de PlayStation 4 en PlayStation 5. De MMO is nu al te spelen op de pc en mobiele apparaten.

BRON Sony

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?