Trailer: Launch trailer Tower of Fantasy vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2023 12:12

Tower of Fantasy is een 'meeslepende cyberpunk open-wereld RPG van Perfect World Games. Tijdens de PlayStation Showcase kregen we de eerste beelden van de game te zien.

In Tower of Fantasy kun je jouw eigen personage aanpassen en je reis beginnen als Wanderer in de groene woestenij van Aesperia. Verderop ligt Vera, een radicaal andere wereld die bestaat uit een uitgestrekte woestijn, een cyberpunk-metropool en een diep onderwaterrijk dat bekend staat als de Grote Zee. Ten slotte is er nog Domain 9, die een sterk gestileerde nieuwe oosterse magische wereld presenteert die een uniek contrast vormt met de andere werelden. Het spreekt dus voor zich dat de open wereld van Tower of Fantasy enorm gaat worden.

Tower of Fantasy komt deze zomer al naar de PlayStation 4 en PlayStation 5. De MMO is nu al te spelen op de pc en mobiele apparaten.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tower of Fantasy

Series

-

Uitgever

Level Infinite

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Herobeat Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord