Trailer: Layers of Fear keert terug

Geplaatst: 5 oktober 2021 20:24
Aangepast: 5 oktober 2021 20:25

In het wereldje van de horrorgames is Layers of Fear een bekende titel. Ontwikkelaar Bloober Team is bezig met een nieuwe Layers of Fear-game en kondigt deze aan met een teaser trailer.

We bevinden ons in de griezeligste maand van het jaar, waarbij horrorgames helemaal in dit rijtje thuis hoort. Bloober Team sluit zich hierbij aan met een teaser trailer voor een nieuwe Layers of Fear-game. Layers of Fear is een first-person psychedelische horrorgame, waarin je de rol aanneemt als schilder en een Victoriaans landhuis verkent dat met je psyche speelt. Deze horrorgame werd in 2016 uitgebracht en kreeg drie jaar later een sequel, Layers of Fear 2. Naast de bekende titel Layers of Fear is Bloober Team ook bekend om de titels The Medium, die sinds kort speelbaar is op PlayStation 5, en Observer die binnenkort een update krijgt voor de next-gen consoles. De teaser trailer van Layers of Fear is hieronder te bekijken!

De nieuwe Layers of Fear-game wordt in 2022 uitgebracht. Het is nog niet duidelijk of het om een remake of vervolg gaat.

Bron: PlayStation
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Layers of Fear (2016)

Series

-

Uitgever

Aspyr Media

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2016

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord