Trailer: Layton's Mystery Journey launch trailer voor Nintendo Switch gepubliceerd

Geplaatst:
Aangepast: 10 november 2019 12:26

De launch trailer van Layton’s Mystery Journey is gepubliceerd. Deze Layton game is opnieuw uitgebracht voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite.

In deze Layton game speel je als Katrielle Layton, Professor Layton’s dochter. De appel valt niet ver van de boom, want ook Katrielle is goed in het oplossen van puzzels en mysteries. In de trailer zie je hoe Katrielle en haar hond Sherl samen aan een zaak werken, welke de dood volgt van twee mensen die op dezelfde manier zijn overleden als de personages uit een legende. Katrielle gelooft dat dit geen toeval is en, in plaats van haar vader, neemt ze het op zich dit tot de bodem uit te zoeken. Tevens kondigt de trailer ook aan de er een Deluxe editie van het spel beschikbaar zal zijn. Deze editie biedt extra puzzels, meer outfits voor Katrielle en geeft je al twee van deze outfits cadeau.

Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot en de Deluxe editie zijn nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite.

Bron: Nintendo
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot

Series

Professor Layton

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo 3DS, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2017

Ontwikkelaar

Level-5

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord