Trailer: Leer meer over het verhaal van The Chant

Geplaatst:

Soms willen we allemaal wel eens vertrekken naar een rustig eiland ver weg van de bewoonde wereld. In the Chant eindigt die beslissing in een grote nachtmerrie. In de nieuwe trailer leren we meer over het verhaal.

The Chant is de nieuwe horror-game van Prime Matters. Na een teaser trailer is het nu tijd om dieper in het verhaal te duiken. Het eiland waar de hoofdpersoon naar vertrekt ziet er prachtig en rustgevend uit, maar schijn bedriegt. Het kamp waar ze verblijft, is eigenlijk de basis van een sekte en ondertussen gaat een ritueel flink mis. Hierdoor weet de Gloom zich te bevrijden en verspreidt het zich over het eiland. In de onderstaande trailer kun je zien wat de Gloom precies is en wat dit voor jouw als speler gaat betekenen.

The Chant verschijnt later dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Chant

Series

-

Uitgever

Prime Matter

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 november 2022

Ontwikkelaar

Brass Token

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord