The Chant

  • Ontwikkelaar Brass Token
  • Eerste releasedatum Q4 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Leer meer over het verhaal van The Chant

Soms willen we allemaal wel eens vertrekken naar een rustig eiland ver weg van de bewoonde wereld. In the Chant eindigt die beslissing in een grote nachtmerrie. In de nieuwe trailer leren we meer over het verhaal.

The Chant is de nieuwe horror-game van Prime Matters. Na een teaser trailer is het nu tijd om dieper in het verhaal te duiken. Het eiland waar de hoofdpersoon naar vertrekt ziet er prachtig en rustgevend uit, maar schijn bedriegt. Het kamp waar ze verblijft, is eigenlijk de basis van een sekte en ondertussen gaat een ritueel flink mis. Hierdoor weet de Gloom zich te bevrijden en verspreidt het zich over het eiland. In de onderstaande trailer kun je zien wat de Gloom precies is en wat dit voor jouw als speler gaat betekenen.

The Chant verschijnt later dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?