The Chant

  • Ontwikkelaar Brass Token
  • Eerste releasedatum Q4 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: The Chant is Prime Matter's nieuwe horrorgame

Wie had gedacht dat de verlichting zo duister kon zijn? Ontwikkelaar Brass Token en uitgever Prime Matters laten hun werk zien met The Chant.

In de nieuwste trailer van The Chant zien we waar de horrorgame om draait. In The Chant speel je als een protagonist die naar een afgelegen eiland reist voor rust, vrede en verlichting. Er is echter iets flink misgegaan met een ritueel, waardoor de Gloom is vrijgekomen. Deze nachtmerrie-dimensie voedt op negatieve energie en gaat jouw leven erg zuur maken. Het is aan de speler de taak om te ontsnappen. Het liefste zonder te veel mentale littekens.

The Chant verschijnt eind dit jaar voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Koch Media

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?