Trailer: LEGO Bricktales verschijnt volgende maand

Geplaatst: 15 september 2022 20:49

LEGO Bricktales heeft eindelijk een releasedatum. De game verschijnt volgende maand al.

LEGO Bricktales werd aangekondigd tijdens de Future Games Show van afgelopen maart. In LEGO Bricktales moet je verschillende puzzels oplossen in levels die wat weg hebben van Captain Toad-levels. Elke puzzel is op te lossen door iets te bouwen dat je kan helpen. Dit kunnen bouwwerken zijn als bruggen, maar bijvoorbeeld ook voertuigen. Je kunt in LEGO Bricktales je creativiteit volledig de vrije loop laten, daar elke puzzel meerdere oplossingen kent. In de trailer die onlangs is verschenen, kunnen we namelijk zien dat je een brug moet bouwen om een van de puzzels op te lossen. Met de verschillende bouwstenen die je tot je beschikking hebt, kun je verschillende soorten bruggen maken die er elk anders uitzien. Al deze bruggen zijn echter wel gewoon functioneel, dus je kunt ze allemaal inzetten om naar de andere kant van het level te komen.

LEGO Bricktales verschijnt 12 oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Thunderful Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Bricktales

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

12 oktober 2022

Ontwikkelaar

ClockStone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord