Trailer: LEGO Bricktales ontvangt eerste gratis DLC

Geplaatst:

De eerste gratis dlc is nu beschikbaar voor LEGO Bricktales. Het is bijna Pasen en daardoor heeft de paashaas je hulp nodig! Als redder in nood kun je weer lekker de LEGO-steentjes op elkaar zetten en erop los puzzelen.

Ik zeg wel dat het bijna Pasen is, maar het nieuwe verhaal in LEGO Bricktales draait juist om het redden van Pasen. Misschien valt er dit jaar niets te vieren. Na het voltooien van de jungle-diorama krijg je toegang tot een speciale Pasen-diorama. In de trailer die de studio heeft vrijgegeven is het diorama al te bewonderen. Hier moet je de paashaas helpen door vijf nieuwe puzzels op te lossen. Ze bestaan uit vier specifieke uitdagingen en een gebied waar je meer vrijheid krijgt om iets te bouwen. Om dit allemaal in stijl te doen zijn er drie nieuwe outfits te kopen, maar dan moet je wel eerst alle paaseieren in de andere diorama’s vinden.

Onlangs konden spelers een enquête invullen die ging over aankomende gratis dlc's. Deze feestdag gerelateerde dlc is waarschijnlijk het startschot voor nog meer updates. Niet dat de game dat nodig heeft, want in mijn LEGO Bricktales review was ik al zeer enthousiast over de game.

LEGO Bricktales is beschikbaar voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Bricktales

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

12 oktober 2022

Ontwikkelaar

ClockStone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord