LEGO Marvel Super Heroes

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 15 november 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: LEGO Marvel Super Heroes Nintendo Switch trailer

LEGO Marvel Super Heroes is eindelijk beschikbaar op de Nintendo Switch! Marvel Entertainment viert de release met een nieuwe trailer.

LEGO Marvel Super Heroes werd in 2013 voor het eerst uitgebracht. Met de komst van de Nintendo Switch wilden Warner Bros. Games, TT Games, Marvel Entertainment en The LEGO-group de game ook uitbreiden naar deze console. Middels een persbericht kondigden zij twee maanden geleden aan dat LEGO Marvel Super Heroes naar de Switch komt. De Switch-versie bevat de originele game inclusief beide DLC's. LEGO Marvel Super Heroes is vandaag uitgebracht in Noord-Amerika en heeft een nieuwe trailer gekregen die je hieronder kunt bekijken.

LEGO Marvel Super Heroes is vanaf vandaag beschikbaar in Noord-Amerika. Vanaf 8 oktober aanstaande wordt de game uitgebracht in Europa.

BRON Marvel Entertainment

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?