LEGO Marvel Super Heroes

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 15 november 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

LEGO Marvel Super Heroes komt naar Nintendo Switch

Nintendo Switch en LEGO Marvel-fans opgelet. Warner Bros. Games, TT Games, Marvel Entertainment en The LEGO-group hebben zojuist bekendgemaakt dat LEGO Marvel Super Heroes in de herfst verschijnt op de Nintendo Switch.

Vier jaar na de lancering van LEGO Marvel Super Heroes 2 verschijnt het eerste deel ook nog op de Nintendo Switch. Dit hebben Warner Bros. Games, TT Games, Marvel Entertainment en The LEGO-group zojuist aangekondigd middels een persbericht. De game verschijnt samen met de eerder uitgekomen uitbreidingspakketten.

onbekend

LEGO Marvel Super Heroes verscheen voor het eerst op de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en de pc op 15 november 2013. Het tweede deel kwam uit in november van 2017. LEGO Super Marvel Heroes voor de Nintendo Switch verschijnt op 8 oktober aanstaande.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?