Trailer: Life is Strange-maker onthult Lost Records: Bloom & Rage

Geplaatst:

De makers van Life is Strange zijn terug met een nieuwe IP. Ben jij klaar voor het verhalende avontuur in Lost Records: Bloom & Rage?

In Lost Records: Bloom & Rage volg je de avonturen van de vriendinnen Swann, Nora, Autumn en Kat. Tijdens de zomer van 1995 ontdekken de dames iets wat ze voor altijd zullen onthouden. Echter, ze spreken af om er nooit over te spreken en sindsdien hebben ze ook geen woord meer gedeeld. 27 jaar later komen de schoolvriendinnen weer samen om het geheim wederom op te graven. Precies 27 jaar later? Wellicht een verwijzing naar 'Stephen King's It'. Afijn, het lijkt er niet op dat Lost Records: Bloom & Rage een horrorgame wordt, maar het zit wel doorgespekt met mysterie. Verwacht dus ook een narratief van heb ik jou daar - iets waar DON'T NOD wel ervaring mee heeft.

Lost Records: Bloom & Rage staat op de planning voor het einde van 2024 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lost Records: Bloom & Rage

Series

-

Uitgever

DON'T NOD

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord