Lost Eidolons

  • Ontwikkelaar Ocean Drive Studio
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2022
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG , Strategie , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Lost Eidolons keert terug tijdens ID@Xbox

Lost Eidolons, de tactische RPG van Ocean Drive Studio, heeft zijn gezicht weer getoond. De game heeft vandaag een nieuwe trailer ontvangen tijdens de ID@Xbox-presentatie.

Krijg jij ook een gevoel van déjà vu? De aankondiging van Lost Eidolons vond namelijk ook plaats tijdens een ID@Xbox-presentatie. Nu, bijna exact een jaar later, krijgen we opnieuw een trailer voorgeschoteld tijdens de stream. Ditmaal staan bloedvergieten, lijden en offers op het menu: de perfecte ingrediënten voor een heerlijke turn-based tactische RPG. Jij speelt in de game als de generaal van een Middeleeuws leger. Jouw taak is om dit leger tot de overwinning te leiden. De nieuwste trailer toont meer van het verhaal en de personages in de game. Het toetje van de trailer is de releasewindow van de game. We kunnen Lost Eidolons in de tweede helft van dit jaar verwachten.

Lost Eidolons verschijnt in Q3 2022 op de Xbox en pc.

BRON ID@Xbox

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?