Trailer: Maak kennis met Elphelt Valentine in Guilty Gear Strive

Geplaatst:

Vechtgames zijn volop aanwezig tijdens The Game Awards. Check hier de nieuwste vechtersbazin die onderdeel wordt van Guilty Gear Strive's line-up!

Welke dame houdt van romantische discussies, het imiteren van een boshond en het opsmikkelen van zoete lekkernijen? Nou, dat is kennelijk het profiel van Elphelt Valentine. De vechtersbazin is onderdeel van Guilty Gear Strive's derde Season Pass en is ook direct beschikbaar. Arc System Works beschrijft haar als een overweldigend personage met een arsenaal vol mix-up tools. Ze kent dus flink wat trucjes, maar is ook redelijk makkelijk op te pakken voor nieuwe spelers, aldus de ontwikkelaar. Interesse in de vechtgame? Wees er snel bij, want er komt ook een nieuwe gamemodus naar Guilty Gear Strive - al komt deze 3v3-modus pas in 2024 te verschijnen.

Check hier onze review van Guilty Gear Strive.

Guilty Gear Strive is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guilty Gear Strive

Series

-

Uitgever

Arc System Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord