Trailer: Maak kennis met Farrow in de nieuwe Mutant Year Zero-trailer

Geplaatst: 30 november 2018 08:00

Volgende week staat ons de release van Mutant Year Zero: Road to Eden te wachten. Als opwarmertje maken we in een nieuwe trailer kennis met Farrow; een sluwe vos die zeker haar mannetje staat.

In de trailer staat ze te boek als een stille assassin, maar daar is in de minuut dat we met haar kennismaken nog bar weinig van te bekennen. Met haar shotgun blaast ze de vijanden omver. Als we ontwikkelaar The Bearded Ladies mogen geloven verliest deze vos wel haar haren, maar niet haar streken. Ze is namelijk voorzien van de juiste skills en gereedschap om haar vijanden op een snelle en geruisloze manier van het leven te ontdoen. Farrow zal niet direct beschikbaar zijn in de game, maar is volgens uitgever Funcom één van de karakters die zich bij je team kan voegen.

Op 4 december doet Mutant Year Zero: Road to Eden de Xbox One, PlayStation 4 en pc aan.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mutant Year Zero: Road to Eden

Series

-

Uitgever

Funcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

4 december 2018

Ontwikkelaar

The Bearded Ladies Consulting

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord