Trailer: Mutant Year Zero: Road to Eden komt naar Switch

Geplaatst: 20 maart 2019 21:00
Aangepast: 20 maart 2019 21:17

De turn-based strategie game Mutant Year Zero: Road to Eden is onderweg naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Funcom vandaag bekendgemaakt met een nieuwe trailer.

Ontwikkelaar The Bearded Ladies heeft met Mutant Year Zero: Road to Eden een enorm goede indruk achter weten te laten. De game, die veel elementen van XCOM in zich heeft, kreeg in onze Mutant Year Zero review een score van maar liefst 3,5 ster. Absoluut niet slecht als je nagaat dat The Bearded Ladies nog maar weinig op de markt heeft gebracht. Naast de aankondiging dat de game ook uitgebracht wordt op Nintendo's console, krijgt Mutant Year Zero ook een fysieke uitgave. Last but not least krijgt de game op hetzelfde moment ook DLC voor alle platformen.

Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 25 juni uit voor de Nintendo Switch. De fysieke variant en de uitbreiding komen op dezelfde dag uit.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mutant Year Zero: Road to Eden

Series

-

Uitgever

Funcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

4 december 2018

Ontwikkelaar

The Bearded Ladies Consulting

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord