Trailer: Marvel's Spider-Man 2 met Venom in de maak

Geplaatst:

Ze hebben het er maar druk mee bij Insomniac Games, want naast Marvel's Wolverine hadden ze meer in petto tijdens de PlayStation Showcase. Ze hebben namelijk ook Marvel's Spider-Man 2 aangekondigd.

Na het succes van Marvel's Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales kon het natuurlijk niet uitblijven dat Insomniac Games verder ging borduren op deze fanchise. En zie hier; een nieuwe Spider-Man game. Tijdens de PlayStation Showcase werd Marvel's Spider-Man 2 uit de doeken gedaan. In de trailer is te zien hoe twee Spider-Man's hun krachten bundelen om het kwaad te bestrijden. Bovendien kun je er gif op innemen dat ook de kwaadaardige Venom van de partij is. De aankondigingstrailer laat niet al te veel zien, maar misschien bieden de twee Spider-Mannetjes in de game de opmaat voor een gloednieuw co-op avontuur. De tijd zal het leren. Je moet nog wel even geduld hebben voor je aan de slag kunt met Marvel's Spider-Man 2, maar tot die tijd kun je wellicht nog lekker rondslingeren in het eerste deel of Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Spider-Man 2 wordt gereleased in 2023 voor PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord