Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Marvel's Spider-Man 2 met Venom in de maak

Ze hebben het er maar druk mee bij Insomniac Games, want naast Marvel's Wolverine hadden ze meer in petto tijdens de PlayStation Showcase. Ze hebben namelijk ook Marvel's Spider-Man 2 aangekondigd.

Na het succes van Marvel's Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales kon het natuurlijk niet uitblijven dat Insomniac Games verder ging borduren op deze fanchise. En zie hier; een nieuwe Spider-Man game. Tijdens de PlayStation Showcase werd Marvel's Spider-Man 2 uit de doeken gedaan. In de trailer is te zien hoe twee Spider-Man's hun krachten bundelen om het kwaad te bestrijden. Bovendien kun je er gif op innemen dat ook de kwaadaardige Venom van de partij is. De aankondigingstrailer laat niet al te veel zien, maar misschien bieden de twee Spider-Mannetjes in de game de opmaat voor een gloednieuw co-op avontuur. De tijd zal het leren. Je moet nog wel even geduld hebben voor je aan de slag kunt met Marvel's Spider-Man 2, maar tot die tijd kun je wellicht nog lekker rondslingeren in het eerste deel of Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Spider-Man 2 wordt gereleased in 2023 voor PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?