Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 februari 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Meer informatie over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury onthuld

Nintendo heeft meer informatie naar buiten gebracht over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Dit heeft de Japanse gamegigant gedaan met een gloednieuwe trailer.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Super Mario Direct. De game bevat Super Mario 3D World, een game die voor het eerst op de Wii U verscheen, en een gloednieuwe uitbreiding genaamd Bowser's Fury. De nieuwe trailer gaat vooral in op Bowser's Fury. In de video is te zien dat Bowser in een gigantisch monster is veranderd en de controle over zijn nieuwe krachten is verloren. Volgens Nintendo is Bowser groter en sterker dan ooit. Het is aan Mario en zijn nieuwe partner Bowser JR om King Koopa te stoppen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt 12 februari uit op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?