Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 februari 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Super Mario 3D World+ Bowser's Fury aangekondigd voor Switch

Super Mario 3D World komt volgend jaar naar de Nintendo Switch. Dit werd onthuld tijdens de speciale Mario Direct.

Tijdens de Speciale Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct ter ere van de vijfendertigste verjaardag van onze favoriete loodgieter, zijn er een aantal nieuwe dingen aangekondigd. Zo werd als eerste de speciale Game & Watch Super Mario Bros. onthuld. Ook is onthuld dat Super Mario 3D World volgend jaar naar de Nintendo Switch komt. De game, die oorspronkelijk voor de Wii U uitkwam, krijgt echter een speciale twist. De variant die naar de Nintendo Switch komt, heet namelijk Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Wat dit precies betekent, is momenteel nog niet bekend. Dat maakt Nintendo in de aanloop naar de release bekend.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury verschijnt 12 februari 2021 voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?