Trailer: Metalband Slipknot straks speelbaar in SMITE

Geplaatst: 11 mei 2022 08:09
Aangepast: 11 mei 2022 08:09

Titan Forge Games is niet vies van bijzondere crossovers en dat bewijst ze nu weer opnieuw. Binnenkort is namelijk de metalband Slipknot speelbaar in SMITE.

SMITE is een MOBA waarin de speelbare personages goden zijn uit verschillende culturen. Nu komen er wel een aantal hele bijzondere goden naar de game toe. Of je nu van nu-metal houdt, of het allemaal maar herrie vindt, je kunt niet om het feit heen dat de Amerikaanse Grammy-award winnende band Slipknot een grote impact heeft gehad in de muziekwereld. Het is dan ook niet zo heel gek dat deze negenkoppige band als speelbare personages naar SMITE komen. Middels een nieuwe trailer kunnen we zien dat het hier niet om nieuwe personages gaat, maar dat drie bestaande goden skins krijgen die gebaseerd zijn op de leden van de band. De god Poseidon krijgt drie skins die gebaseerd zijn op DJ Sid Wilson, zanger Corey Taylor en keyboardspeler Craig Jones. De god Chaac krijgt drie skins die gebaseerd zijn op gitarist Jim Root, bassist Alessandro Venturella en gitarist Mick Thomson. Tot slot krijgt de god Raijin drie skins, die zijn gebaseerd op percussionist Michael Pfaff, drummer Jay Weinberg en percussionist Shawn Crahan.

De leden van Slipknot zijn deze maand beschikbaar in SMITE.

Bron: Titan Forge Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Smite

Series

-

Uitgever

Hi-Rez Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 maart 2014

Ontwikkelaar

Hi-Rez Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord