Open bèta voor PS4-versie Smite

Geplaatst:
Aangepast: 15 mei 2018 16:21

Zojuist heeft Hi-Rez studios een open bèta voor de PlayStation 4-versie van Smite aangekondigd. De open bèta valt samen met de viering van Smite's verjaardag. De pc-versie verscheen alweer twee jaar geleden en met inmiddels 5 miljoen spelers is dit een feestje waard.

Vanaf 22 maart kun je in de bèta-fase strijden met de goden en mythische wezens. Iedereen met een PlayStation 4 kan deelnemen. Je kunt ook eerder de wereld van Smite induiken. Als je Smite op Facebook, Instagram, Youtube of Twitter leuk vindt, ontvang je een speciale code.

Smite is reeds verkrijgbaar voor de pc en Xbox One. Voor de PlayStation 4-versie is vooralsnog geen releasedatum bekend.

Bron: Persbericht Hi-Rez Studios
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Smite

Series

-

Uitgever

Hi-Rez Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 maart 2014

Ontwikkelaar

Hi-Rez Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer