Trailer: Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition onthuld

Geplaatst:

De 40e verjaardag van de Microsoft Flight Simulator-franchise moet natuurlijk gevierd worden! Daarom is hier de Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition; zet je schrap voor veel nieuwe vliegtuigen.

Maar wat kan je nu allemaal verwachten in de Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition? Voornamelijk nieuwe speeltjes om mee in het rond te vliegen. De Airbus A310 airliner is het paradepaardje van deze editie. Er worden echter ook totaal nieuwe soort luchtvaartuigen toegevoegd. Zo worden er twee helikopters en twee gliders in deze editie gepropt gepaard met unieke vliegvelden voor de nieuwe luchtvaartuigen. Zeven beroemde (en flink oude) vliegtuigen maken hun debuut in Microsoft Flight Simulator. Zo vliegt bijvoorbeeld de Hughes H-4 Hercules de simulatiegame binnen. Maar wat moet je nou allemaal gaan doen met deze nieuwe metalen vliegers? Je kunt aan de slag met 24 nieuwe missies die geïnspireerd zijn door de games waar de serie mee begon.

Bekijk hier onze review van Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Flight Simulator is nu beschikbaar voor de pc en Xbox-consoles.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord