Trailer: Speel nu Top Gun: Maverick in Microsoft Flight Simulator

Geplaatst: 26 mei 2022 16:35

De gratis Top Gun: Maverick-uitbreiding van Microsoft Flight Simulator is sinds de aankondiging afgelopen juni een mysterie gebleven, maar nu is de update er op Xbox en pc. De ontwikkelaar Asobo heeft in een blogpost en video precies beschreven wat je kan verwachten als je de game nu opstart.

De Top Gun: Maverick-uitbreiding voegt een paar nieuwe dingen toe aan de simulator. Er is een nieuwe kleurstelling in het thema van de film voor de F/A-18E Super Hornet. Daarnaast kun je in dat vliegtuig drie trainingsmissies en vijf uitdagingen om je vaardigheden te testen in dat vliegtuig. De drie trainingsmissies zijn ontworpen om piloten te helpen om spectaculaire vliegmanoeuvres onder de knie te krijgen zoals verticaal opstijgen, S-manoeuvres en op lage hoogte met hoge snelheid over moeilijk terrein vliegen. Er zijn ook vijf uitdagingen die bedoeld zijn om de moed van piloten te testen. In die uitdagingen vlieg je door canyons of net boven de bergen terwijl je niet mag neerstorten. Er is ook een uitdaging om te landen op het dek van een vliegdekschip. Dat wordt vaak beschreven als een van de veeleisendste manoeuvres in de wereld van militaire luchtvaart. Asobo laat ook weten dat er een nog nooit eerder onthuld hypersonisch vliegtuig eraan komt. Een vliegtuig dat in staat is om snelheden van Mach 10 en hoogten van meer dan 150.000 voet boven zeeniveau te bereiken. Onderstaande video biedt al een kijkje op wat je nu kan doen in Microsoft Flight Simulator.

De Top Gun: Maverick-uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator is nu gratis beschikbaar voor iedereen die de game heeft.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord