Trailer: Milestone werkt aan Supercross 6

Geplaatst:

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6 wint de award voor langste titel. Het is ook alweer deeltje zes in de reeks van Milestone.

De nieuwe trailer bevestigt de komst van de racegame. Er zijn een aantal zaken in het leven zeker: je gaat dood, de zon komt op en elk jaar komt er een nieuw deel in de Monster Energy Supercross - The Official Videogame-serie. De trailer toont nieuwe beelden. Daarin zien we dat je outdoor kan rijden en zo jezelf kan trainen voor het kampioenschap. Dit doe je onder de leiding van coach Jeremy McGrath.

Bekijk hier onze review van Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5.

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 is beschikbaar vanaf 9 maart voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Milestone
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

9 maart 2023

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord