Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6

  • Ontwikkelaar Milestone
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Trailer: Milestone werkt aan Supercross 6

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6 wint de award voor langste titel. Het is ook alweer deeltje zes in de reeks van Milestone.

De nieuwe trailer bevestigt de komst van de racegame. Er zijn een aantal zaken in het leven zeker: je gaat dood, de zon komt op en elk jaar komt er een nieuw deel in de Monster Energy Supercross - The Official Videogame-serie. De trailer toont nieuwe beelden. Daarin zien we dat je outdoor kan rijden en zo jezelf kan trainen voor het kampioenschap. Dit doe je onder de leiding van coach Jeremy McGrath.

Bekijk hier onze review van Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5.

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 is beschikbaar vanaf 9 maart voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Milestone

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?