Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 9 juli 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin krijgt gratis updates

Dag 3 van de E3 is aangebroken en het is aan Capcom de beurt om te shinen. Uiteraard krijgen we ook flink wat van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin te zien.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is geen Monster Hunter zoals we deze kennen van bijvoorbeeld Monster Hunter Rise. Dit is namelijk een game die compleet draait om het verhaal en waarbij je zelfs een kinship kunt aangaan met andere monsters. Zo dien je je te bevrienden met een goedaardig monster met de naam "Ratha". Tevens krijgen we te zien dat Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin flink wat support gaat krijgen in de vorm van gratis title updates. De eerste is reeds bekend, Monstie #1 wordt namelijk de Palamute uit Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 9 juli voor de Nintendo Switch. De eerste update met de Palamute Monstie verschijnt al op 15 juli aanstaande.

BRON Capcom

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?