Trailer: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin krijgt gratis updates

Geplaatst:
Aangepast: 15 juni 2021 01:05

Dag 3 van de E3 is aangebroken en het is aan Capcom de beurt om te shinen. Uiteraard krijgen we ook flink wat van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin te zien.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is geen Monster Hunter zoals we deze kennen van bijvoorbeeld Monster Hunter Rise. Dit is namelijk een game die compleet draait om het verhaal en waarbij je zelfs een kinship kunt aangaan met andere monsters. Zo dien je je te bevrienden met een goedaardig monster met de naam "Ratha". Tevens krijgen we te zien dat Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin flink wat support gaat krijgen in de vorm van gratis title updates. De eerste is reeds bekend, Monstie #1 wordt namelijk de Palamute uit Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 9 juli voor de Nintendo Switch. De eerste update met de Palamute Monstie verschijnt al op 15 juli aanstaande.

Bron: Capcom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

9 juli 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord