Trailer: Monster Hunter Stories ontvangt een remaster

Geplaatst:

Om de originele Monster Hunter Stories te spelen moest je tot op heden je 3DS even oppoetsen. Dit jaar komt daar verandering in, want Monster Hunter Stories ontvangt een remaster die naar meerdere platformen komt.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verscheen direct voor de Nintendo Switch, maar het origineel was daar nog niet op te spelen. Capcom heeft nu aangekondigd dat er een remaster van Monster Hunter Stories onderweg is. In deze remaster zijn niet alleen de graphics opgepoetst, want alle dialogen zijn nu ook ingesproken. Voor de liefhebbers van de franchise is er zelfs een museum waar je concept art van de game kunt bekijken. Het is trouwens geen exclusieve-game voor de Nintendo Switch, want je kunt Monster Hunter Stories straks ook spelen via de pc en PlayStation 4. Bereid je dus voor op het verzamelen van je eigen monsters, zodat je de gevechten kunt winnen en het verhaal kunt afronden.

De remaster van Monster Hunter Stories verschijnt in de zomer van 2024 voor de pc, Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: Nintendo Direct: Partner Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Nintendo 3DS

Releasedatum

8 september 2017

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord