Trailer: Monster Hunter Stories-games maken rentree

Geplaatst:
Aangepast: 12 maart 2024 14:30

Zowel Monster Hunter Stories als Monster Hunter Stories 2 worden wederom de relevantie in geholpen. Beide games worden namelijk beschikbaar gemaakt op nieuwe platformen.

We wisten natuurlijk dat Monster Hunter Stories een remaster ging ontvangen dankzij de meest recente Nintendo Partner Direct. Nu hebben we ook een releasedatum te pakken: op 14 juni verschijnt de verhalende titel op de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Echter, Capcom heeft nog een verrassing in petto. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt naar een extra platform, namelijk de PlayStation 4. Ook met deze game kun je binnenkort wederom aan de slag, namelijk op dezelfde dag als de release van de Monster Hunter Stories port. Ja, zo is 14 juni een prima dag voor Monster Hunter-fans.

Heb jij zin om weer de wereld van Monster Hunter Stories in te duiken?

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Nintendo 3DS

Releasedatum

8 september 2017

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord