Trailer: Monster Hunter World krijgt Resident Evil-crossover

Geplaatst: 7 oktober 2019 09:43
Aangepast: 7 oktober 2019 09:43

Na The Witcher, Final Fantasy en Horizon: Zero Dawn, komt er binnenkort een nieuwe crossover naar Monster Hunter World. Monster Hunter World krijgt namelijk een Resident Evil-crossover.

Het is misschien niet de eerste game waar je aan denkt voor een Monster Hunter World-crossover, maar het gaat toch gebeuren. Capcom maakte onlangs bekend dat er een crossover gaat komen tussen Monster Hunter World: Iceborne en Resident Evil. In de aankondigingstrailer is te zien dat we straks kunnen spelen met Claire Redfield en Leon Kennedy, de hoofdpersonages van Resident Evil 2. In de trailer zien we hoe zij het opnemen tegen angstaanjagende zombies. Ook kunnen we kort even de schurk Mr. X zien. Welke rol hij gaat spelen in de crossover is momenteel nog niet bekend.

Monster Hunter World: Iceborne is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Resident Evil-crossover komt in november naar de game.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter World: Iceborne

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

6 september 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord