Trailer: Narita Boy wordt uitgegeven door Team17

Geplaatst: 3 februari 2021 15:00

Narita Boy wordt uitgegeven door Team17. De uitgever maakt dit bekend via een nieuwe trailer.

De trailer tentoonstelt alles waar Narita Boy om draait. Deze trip down memorylane, zoals Rudy dat altijd zo mooi zegt, laat spelers op avontuur gaan in een aparte wereld. De vele neonkleuren gepaard met de pixel-art, geven de game een retro-uitstraling. Narita Boy vertelt het verhaal van een computer portaal naar een andere wereld. Platforming is een element dat veel voorkomt in de game van Studio Koba, maar ook bossfights en puzzels zijn aanwezig. Bekijk hier de laatste game van Team17, Worms Rumble.

Narita Boy verschijnt in de lente voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game lanceert ook met Xbox Game Pass.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Narita Boy

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

30 maart 2021

Ontwikkelaar

Studio Koba

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord