Narita Boy

  • Ontwikkelaar Studio Koba
  • Eerste releasedatum 30 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Platform , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Narita Boy toont tijdens ID@Xbox bossfights

Team17 is aanwezig tijdens de ID@Xbox-showcase. Een nieuwe trailer van Narita Boy werd onthuld, waarbij de held het opneemt tegen diverse eindbazen.

De trailer kondigt de held, Narita Boy, aan vol enthousiasme. Met de Techno Sword kan de speler diverse eindbazen te lijf gaan. Een aantal van deze gevechten zien we in de trailer. We zien de uitgebreide move-set van de Narita Boy. De gehele trailer wordt gepaard met een toffe jaren '80 techno-soundtrack. Bekijk hier de preview van Narita Boy. Narita Boy wordt uitgegeven door Team17. De game is tevens beschikbaar vanaf dag één op Game Pass.

Narita Boy is beschikbaar vanaf 30 maart voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON ID@Xbox

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?