Trailer: Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections onthuld

Geplaatst: 23 februari 2023 23:30
Aangepast: 23 februari 2023 23:33
-

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections is onthuld tijdens de State of Play. In de reveal trailer kunnen we alvast zien wat we ongeveer kunnen verwachten van de game.

Het is geen nieuwe Ultimate Ninja Storm game, zoals je misschien wel zou verwachten. In plaats daarvan verbindt de nieuwe game content van de gehele serie, samen met een aantal nieuwe personages en game modi. Toen het idee van de game werd aangekondigd door Bandai Namco, gingen fans ervan uit dat het om een geheel nieuwe Ultimate Ninja Storm zou gaan. Dit blijkt dus helaas niet zo te zijn. Of er ook content van Ultimate Ninja Storm Generations terug gaat komen in Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, is nog niet duidelijk.

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections heeft nog geen releaseadatum.

Bron: State of Play

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

Ontwikkelaar:

CyberConnect2

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

17 november 2023

Reviewscore:

Platforms:

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord