Check hier alle The Triple-i Initiative content

Verbazing over Engelse dub in Naruto X Boruto's

Geplaatst: 25 november 2023 13:41
Aangepast: 29 november 2023 15:01

Er is verbazing ontstaan over de Engelse nasynchronisatie in Naruto X Boruto. Gamers hebben gemerkt dat bepaalde dialogen niet helemaal lekker lopen en vermoeden de inzet van kunstmatige intelligentie (AI).

Twittergebruiker ShonenGameZ deelde een clip op het platform waarin een cutscene te horen was waarin een zin van Naruto niet goed leek te verlopen. Deze tweet trok de aandacht van andere gamers, die meteen wezen op het gebruik van AI. De tweet kwam ook onder de aandacht van Maile Flanaga, de Engelse stemacteur van Naruto. Hij reageerde dat ze zich niet kon herinneren dat ze de zin op die manier had ingesproken. Zijn tweet lijkt inmiddels wel verwijderd. Ook Michael Schwalbe, de Engelse stemacteur van Kawaki, reageerde verbaasd op de vreemde vertolking van zijn personage. Beide stemacteurs vermoeden, net als menig Twitter-gebruiker, de inzet van AI. Hieronder vind je de tweet van ShonenGameZ en de reactie daarop van Schwalbe.

De tweet van ShonenGameZ:

De tweet van Michael Schwalbe, de Engelse stemacteur van Kawaki

Naruto X Boruto's kwam uit op 17 november en is speelbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, én Nintendo Switch.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

Series

Naruto

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 november 2023

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord