Neon White

  • Ontwikkelaar Ben Esposito
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Neon White aangekondigd

De actiegame Neon White is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. De nieuwste game van Annapurna Interactive komt deze winter naar de Switch en pc.

In Neon White speel je als een assassin in de hemel. Volgens de game hebben ze namelijk figuren nodig die het vieze werk opknappen. In de hemel gebruik je Soul Cards om demonen af te slachten. De kaarten gebruik je als geweren. Je kan echter deze kaarten opofferen om een speciale vaardigheid te gebruiken. Uiteindelijk mag er maar één zondnaar blijven, dus je gaat het opnemen tegen een diverse cast aan assassins. De game wordt ontwikkeld door Ben Esposito en de soundtrack is voorzien door Machine Girl.

Neon White is beschikbaar in de winter van 2021 voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Annapurna Interactive

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?