Neon White

  • Ontwikkelaar Ben Esposito
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Neon White komt binnenkort uit op de PlayStation

Neon White komt binnenkort uit op de PlayStation. Dat maakte ontwikkelaar Angel Matrix bekend op het PlayStation blog.

Neon White werd aangekondigd in 2021 tijdens een Nintendo Direct. De game kwam dit jaar uit op de Nintendo Switch en pc. Nu is de indie first-person shooter vanaf 13 december ook verkrijgbaar op de PlayStation-consoles. In een blog vertelt Ben Esposito, de game director van Neon White, meer over de PlayStation-versie van de game. Zo vertelt hij dat het in Neon White om snelheid gaat en dat Angel Matrix er daarom alles aan heeft gedaan om de game zo snel en stabiel mogelijk te laten draaien op de PlayStation. Denk hierbij aan een frame rate van 120hz per seconde. De ontwikkelaar heeft ook alles uit de SSD gehaald om de laadtijden zo kort mogelijk te maken. Neon White maakt ook gebruik van de adaptive triggers op de Dualsense om elke Soul Card uniek te laten voelen.

Neon White PlayStation

Neon White komt 13 december uit op de PlayStation 4/5. De game is nu al beschikbaar op de Nintendo Switch en pc.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?