Trailer: Neon White verschijnt deze maand

-

Neon White zou officieel al in 2021 uitkomen, maar werd uitgesteld. Deze maand kun je echter al aan de slag met de game.

Misschien kun je Neon White nog wel herinneren van de Annapurna Interactive Showcase vorig jaar. In de gameplaytrailer van Neon White werd toen de Soul Cards getoond. Om het nieuws aan te kondigen dat de game een releasedatum heeft, was er weer een nieuwe trailer te bewonderen. Hierin wordt er niet veel nieuws getoond. Je ziet de sluipmoordenaar gebruikmaken van zijn Soul Cards in de verschillende omgevingen. In de hoop dat hij de competitie kan winnen van de andere sluipmoordenaars, zodat hij permanent in de hemel kan blijven.

Neon White verschijnt op 16 juni voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Neon White

Ontwikkelaar:

Ben Esposito

Uitgever:

Annapurna Interactive

Release:

16 juni 2022

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord