Neon White

  • Ontwikkelaar Ben Esposito
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Neon White verschijnt deze maand

Neon White zou officieel al in 2021 uitkomen, maar werd uitgesteld. Deze maand kun je echter al aan de slag met de game.

Misschien kun je Neon White nog wel herinneren van de Annapurna Interactive Showcase vorig jaar. In de gameplaytrailer van Neon White werd toen de Soul Cards getoond. Om het nieuws aan te kondigen dat de game een releasedatum heeft, was er weer een nieuwe trailer te bewonderen. Hierin wordt er niet veel nieuws getoond. Je ziet de sluipmoordenaar gebruikmaken van zijn Soul Cards in de verschillende omgevingen. In de hoop dat hij de competitie kan winnen van de andere sluipmoordenaars, zodat hij permanent in de hemel kan blijven.

Neon White verschijnt op 16 juni voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?