Neon White

  • Ontwikkelaar Ben Esposito
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Gameplay: Gameplaytrailer Neon White toont Soul Cards

Neon White heeft een uitgebreide gameplaytrailer gekregen tijdens de Annapurna Interactive Showcase. Met de trailer krijgen we een beeld van het Soul Card-systeem in de platformer.

Neon White werd eerder dit jaar al aangekondigd bij de Nintendo Direct, maar vandaag werd er meer van de game getoond. In Neon White ben je een sluipmoordenaar die demonen moet verslaan om zo een permanente plaats te krijgen in de hemel. Om de demonen te verslaan en een level te voltooien moet je Soul Cards verzamelen. Met behulp van deze kaarten kun je de demonen neerschieten of juist unieke vaardigheden gebruiken om snel door het level te springen. Neon White is namelijk een platformer. Hoe sneller je een level voltooi hoe meer Insight je krijgt, waardoor je toegang krijgt tot allerlei extra's. Tussen de missies door is het mogelijk om met de andere sluipmoordenaars te praten.

Neon White verschijnt in de winter van 2021 voor pc en de Nintendo Switch.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?