WWE 2K19

  • Ontwikkelaar Yuke's Co., Ltd.
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Never Say Never trailer voor WWE 2K19 uitgebracht

2K International heeft vandaag de Never Say Never trailer voor WWE 2K19 uitgebracht. De trailer brengt al je favoriete WWE Superstars samen.

Zo zie je enkele gameplay fragmenten, quotes van je favoriete WWE Superstar en anekdotes van Superstar AJ Styles die uitlegt waarom je nooit, nooit moet zeggen. Naast onze Superstar vind je: pre-order focus talent “Rowdy” Ronda Rousey en Rey Mysterio, de Collector’s Edition Hall of Famer Ric Flair en zijn dochter, Charlotte Flair. En de lijst gaat maar verder met de 2K Showcase’s Daniel Bryan, Undertaker, Asuka, The Miz, Rusev, Naomi, Jeff Hard en meer. Bekijk de trailer hier

WWE 2K19 komt op 9 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht 2K International

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?