WWE 2K19

  • Ontwikkelaar Yuke's Co., Ltd.
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: WWE 2K19 trailer zit vol fenomenale worstelaars

2K Games heeft een gameplaytrailer van WWE 2K19 vrijgegeven en deze zit vol fenomenale worstelaars. In de nieuwe trailer vertonen deze vechtersbazen hun kunsten en uiteraard gaat dit gepaard met een hoop showelementen.

De trailer 'The Phenomenal One' wordt ondersteunt door het nummer Natural van Imagine Dragons en toont een aantal van de worstelaars die je in de game tegen gaat komen. Ook komen de twee pre-order personages voorbij, in de vorm van Rey Mysterio en Ronda Rousey. Pre-orders krijgen ook vier dagen eerder toegang tot de worstelgame. Zijn jullie al in de stemming voor een potje worstelen?

WWE 2K19 verschijnt 5 oktober voor de pc, PlayStation en Xbox One.

BRON Persbericht 2K Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?