Trailer: Nickelodeon All-Star Brawl 2 SpongeBob gameplay onthuld

-

De aankondiging van Nickelodeon All-Star Brawl 2 was een verrassing, maar de ontwikkelaars tonen met trailers aan dat er veel gaat veranderen. In de nieuwste trailer wordt de gameplay van SpongeBob onthuld.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is natuurlijk het vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl. Met de aankondiging was het al duidelijk dat onder andere SpongeBob en Patrick onderdeel zijn van de line-up. Maar hoe zit de spons eruit en hoe vecht hij? Die vragen worden beantwoord in de trailer hieronder. Volgens de studio is hij een allrounder die geschikt is voor nieuwkomers van de game. Met zijn handen slaat hij tegenstanders om vervolgens met zijn vuisten de tegenstander omhoog of juist de grond in te slaan. Doordat zijn armen niet zo lang zijn, moet hij dichtbij blijven. Daarnaast rent hij ook niet zo snel. Niet getreurd, want SpongeBob kan bubbels blazen! Om vervolgens op zijn vissenkom te staan en naar de tegenstander te rollen en hem neer te beuken. Bizar? Ja, kijk dus vooral even de trailer.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 verschijnt op 7 oktober voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: GameMill

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl 2

Ontwikkelaar:

Fair Play Labs

Uitgever:

Game Mill Entertainment

Release:

7 november 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord