Rocksteady zet de boel op stelten in Nickelodeon All-Star Brawl 2

Geplaatst: 3 juli 2024 18:15
-

Rocksteady is officieel Nickelodeon All-Star Brawl 2 binnengevallen. Dat heeft ontwikkelaar Gamemill Entertainment aangekondigd met een trailer.

Rocksteady was oorspronkelijk te vinden in de eerste en derde animatieserie van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Rocksteady is misschien niet de snelste personage in de game, maar hij maakt veel goed met zijn krachtige aanvallen en combo's. Natuurlijk is het ook mogelijk om met zijn iconische laserkanon zijn tegenstanders uit de arena te schieten. Zijn partner Bebob is helaas nog niet in de trailer te zien, maar hopelijk volgt dat nog op een latere datum. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Rocksteady is vanaf nu in Nickelodeon All-Star Brawl 2 te vinden. Lees hier Delano’s Nickelodeon All-Star Brawl 2 review.

Bron: Gamemill Entertainment

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl 2

Ontwikkelaar:

Fair Play Labs

Uitgever:

Game Mill Entertainment

Release:

7 november 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord