Weird West

  • Ontwikkelaar Wolfeye Studios
  • Eerste releasedatum 31 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe actie-RPG Weird West onthuld

Ook Devolver Digital was aanwezig tijdens The Game Awards. Zij onthulden er namelijk hun nieuwe actie-RPG Weird West.

Weird West is een nieuwe actie-RPG met een western-thema. In deze game krijg je de mogelijkheid om je eigen avontuur te volgen, gebaseerd op de beslissingen die je in de game maakt. Weird West mixt het klassieke western-genre met fantasie dat resulteert in een bizarre game. Weird West wordt ontwikkeld door de makers van Dishonored en Prey.

Weird West heeft nog geen releasedatum.

BRON The Game Awards

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?