Trailer: Weird West heeft een releasedatum

Geplaatst: 29 oktober 2021 14:55

Weird West kent dan eindelijk een releasedatum. De datum werd vrijgegeven in een nieuwe episode van Road to Weird West, waarin we nieuwe gameplaybeelden te zien krijgen.

De trailer laat ons de eerste beelden zien van de eerste campaign in Weird West; de reis van Bounty Hunter Jane Bell. Zij zoekt naar wraak, nadat haar zoon was vermoord en haar verloofde werd ontvoerd. Het verhaal van Jane Bell is één van de vijf campaigns die beschikbaar is in Weird West. Alle verhalen kruisen op een gegeven moment, maar dat is pas aan het einde van de game. Weird West is naast een actie/RPG ook een immersive sim. De keuzes van de spelers zijn erg belangrijk en de sandbox staat voorop in de gameplay-loop. In de trailer zie je een aantal van de geintjes die je kan uithalen met alle objecten. Het einde van de trailer onthult de releasedatum. Ondanks dat het geen lancering in de herfst wordt voor Weird West, laat de game niet veel langer meer op zich wachten.

Weird West is beschikbaar vanaf 11 januari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Weird West

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

31 maart 2022

Ontwikkelaar

Wolfeye Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord