Weird West

  • Ontwikkelaar Wolfeye Studios
  • Eerste releasedatum 31 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Weird West heeft een releasedatum

Weird West kent dan eindelijk een releasedatum. De datum werd vrijgegeven in een nieuwe episode van Road to Weird West, waarin we nieuwe gameplaybeelden te zien krijgen.

De trailer laat ons de eerste beelden zien van de eerste campaign in Weird West; de reis van Bounty Hunter Jane Bell. Zij zoekt naar wraak, nadat haar zoon was vermoord en haar verloofde werd ontvoerd. Het verhaal van Jane Bell is één van de vijf campaigns die beschikbaar is in Weird West. Alle verhalen kruisen op een gegeven moment, maar dat is pas aan het einde van de game. Weird West is naast een actie/RPG ook een immersive sim. De keuzes van de spelers zijn erg belangrijk en de sandbox staat voorop in de gameplay-loop. In de trailer zie je een aantal van de geintjes die je kan uithalen met alle objecten. Het einde van de trailer onthult de releasedatum. Ondanks dat het geen lancering in de herfst wordt voor Weird West, laat de game niet veel langer meer op zich wachten.

Weird West is beschikbaar vanaf 11 januari voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Devolver Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?