Trailer: Nieuwe Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp trailer getoond

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2023 02:16

Mocht het je nog niet helemaal duidelijk zijn wat Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp precies inhoudt, dan helpt Nintendo je graag. In een nieuwe trailer worden alle facetten van de game aan je uitgelegd.

Maak je klaar om het slagveld in te gaan soldaat, want over enkele weken verschijnt Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Om je vast klaar te stomen voor de echte oorlog, heeft Nintendo een nieuwe trailer online geplaatst die alle ins en outs omtrent deze game aan je uitleggen. Zo leer je in de nieuwe trailer de basisbeginselen van de game, maak je kennis met de verschillende officieren en komen de verschillende modi in de game ook stuk voor stuk aan bod. Deze remake biedt overigens ook een aantal handige nieuwe features. Zo is er een doorspoelfunctie toegevoegd en is het mogelijk om een stap ongedaan te maken als je per ongeluk een verkeerde zet hebt gedaan.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is vanaf 21 april exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord