Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 21 april 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Gerucht: Release Advance Wars 1+2: Re-boot Camp in aantocht

Nadat Advance Wars 1+2: Re-boot Camp was uitgesteld, is het lange tijd stil gebleven rondom de strategische game. Aan de stilte is door een opgedoken gerucht een eind gekomen.

De reboot van Advance Wars heeft nog steeds geen officiële releasedatum. Verhalen gaan dat Nintendo bewust zo lang mogelijk zwijgt over de game en diens release, om de game met zo min mogelijk commotie uit te kunnen brengen. Er is een gerucht opgedoken waarvan de inhoud op deze strategie voortborduurt. Op Reddit is een Walmart-medewerker die zegt nieuw promotiemateriaal van verschillende games te hebben ontvangen, waaronder Advance Wars 1+2: Reboot en The Legend Of Zelda: Tears of The Kingdom. Deze werknemer vermeldt dat bij Advance Wars de tekst 'available now' staat weergegeven op het promotiemateriaal. Indien dit op waarheid berust, suggereert dit een nabije release van de game. Echter is hierbij wel een slag om de arm te houden, deze persoon kon namelijk zijn statement niet extra kracht bijzetten met bewijsmateriaal. Het is afwachten of dit verhaal een schot in de roos blijkt te zijn.

Advance Wars 12 Reboot

Gelukkig lijkt een nieuwe Nintendo Direct aanstaande te zijn. We hoeven dus niet lang te wachten om erachter te komen of de release van Advance Wars 1+2: Re-boot Camp nabij is.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?