Gerucht: Release Advance Wars 1+2: Re-boot Camp in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2023 15:22

Nadat Advance Wars 1+2: Re-boot Camp was uitgesteld, is het lange tijd stil gebleven rondom de strategische game. Aan de stilte is door een opgedoken gerucht een eind gekomen.

De reboot van Advance Wars heeft nog steeds geen officiële releasedatum. Verhalen gaan dat Nintendo bewust zo lang mogelijk zwijgt over de game en diens release, om de game met zo min mogelijk commotie uit te kunnen brengen. Er is een gerucht opgedoken waarvan de inhoud op deze strategie voortborduurt. Op Reddit is een Walmart-medewerker die zegt nieuw promotiemateriaal van verschillende games te hebben ontvangen, waaronder Advance Wars 1+2: Reboot en The Legend Of Zelda: Tears of The Kingdom. Deze werknemer vermeldt dat bij Advance Wars de tekst 'available now' staat weergegeven op het promotiemateriaal. Indien dit op waarheid berust, suggereert dit een nabije release van de game. Echter is hierbij wel een slag om de arm te houden, deze persoon kon namelijk zijn statement niet extra kracht bijzetten met bewijsmateriaal. Het is afwachten of dit verhaal een schot in de roos blijkt te zijn.

Advance Wars 12 Reboot

Gelukkig lijkt een nieuwe Nintendo Direct aanstaande te zijn. We hoeven dus niet lang te wachten om erachter te komen of de release van Advance Wars 1+2: Re-boot Camp nabij is.

Bron: Reddit
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord