Trailer: The Legend of Zelda: BOTW 2 heet Tears of the Kingdom

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2022 21:24

Na twee jaar wachten heeft het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild (BOTW) een naam. De game heet The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens een Nintendo Direct die eerder vandaag plaatsvond. In een korte trailer zagen we nieuwe gameplay van The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom. Zo zien we hoofdpersonage Link weer in de lucht, alleen dit keer komt die op een mysterieus vliegend object terecht en krijgen we Hyrule van bovenaf te zien. Aan het einde van de video werd er ook een officiële releasedatum voor de nieuwe Zelda-game onthuld. Vanaf 12 mei 2023 kunnen we met het langverwachte vervolg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild aan de slag. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei 2023 op de Nintendo Switch. Lees hier Alex' review van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, de eerste game in de serie.

Bron: Nintendo Direct

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord