Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct lijkt aanstaande

Het is weer de tijd van het jaar dat er gesproken wordt over een eventuele Nintendo Direct. Sterker nog, een presentatie lijkt aanstaande te zijn.

Er gaan namelijk geruchten dat in de week van 6 februari een showcase van Nintendo-games gaat plaatsvinden. Industrie-insider Jeff Grubb vermeldt dat alle seinen naar volgende week wijzen op basis van informatie uit zijn bronnen. Hij heeft een verleden met het juist voorspellen van dergelijke presentaties, bijvoorbeeld bij de laatste Nintendo Direct van 13 september 2022. Hierbij moet wel aangetekend worden dat het voorspellen van een Nintendo Direct-presentatie in februari zo langzamerhand vergelijkbaar is met inschatten dat het morgen licht en donker wordt. Een presentatie in februari, maar ook september, zijn onderhand vaste momenten geworden om Nintendo-games te tonen aan nieuwsgierige fans. Een andere vaste prik voor het Japanse gamebedrijf gaat dit jaar niet door, Nintendo is niet aanwezig bij E3.

Er is nog niks officieel bevestigd, maar aannemelijk is dat we niet lang meer op een Nintendo Direct hoeven te wachten. Waar kijk jij het meest naar uit bij een eventuele Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

BRON Jeff Grubb

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?