Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct lijkt aanstaande

Geplaatst: 2 februari 2023 17:30

Het is weer de tijd van het jaar dat er gesproken wordt over een eventuele Nintendo Direct. Sterker nog, een presentatie lijkt aanstaande te zijn.

Er gaan namelijk geruchten dat in de week van 6 februari een showcase van Nintendo-games gaat plaatsvinden. Industrie-insider Jeff Grubb vermeldt dat alle seinen naar volgende week wijzen op basis van informatie uit zijn bronnen. Hij heeft een verleden met het juist voorspellen van dergelijke presentaties, bijvoorbeeld bij de laatste Nintendo Direct van 13 september 2022. Hierbij moet wel aangetekend worden dat het voorspellen van een Nintendo Direct-presentatie in februari zo langzamerhand vergelijkbaar is met inschatten dat het morgen licht en donker wordt. Een presentatie in februari, maar ook september, zijn onderhand vaste momenten geworden om Nintendo-games te tonen aan nieuwsgierige fans. Een andere vaste prik voor het Japanse gamebedrijf gaat dit jaar niet door, Nintendo is niet aanwezig bij E3.

Er is nog niks officieel bevestigd, maar aannemelijk is dat we niet lang meer op een Nintendo Direct hoeven te wachten. Waar kijk jij het meest naar uit bij een eventuele Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Bron: Jeff Grubb
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord