Gerucht: Zelda: Wind Waker Switch port wordt binnenkort onthuld

Geplaatst:

Er wordt gesuggereerd dat er volgende week al een nieuwe Nintendo Direct zou kunnen komen. Hierin zouden twee Zelda HD ports centraal zouden staan.

In plaats van nieuwe titels te tonen op grote game-evenementen, geeft Nintendo de voorkeur aan zijn eigen presentaties om te delen wat gamers kunnen verwachten van hun releases in de komende maanden. De laatste tijd hebben grote Nintendo-games, zoals Splatoon 3, hun eigen Nintendo Direct-showcase gekregen, waarbij de nadruk uitsluitend lag op de gameplay, het verhaal en andere functies die spelers zullen ervaren in de aanloop naar de release. Nu lijkt het erop dat er een nieuwe Nintendo Direct in aantocht is, een presentatie die naar verluidt gericht is op twee Legend of Zelda-games. Dit nieuws komt van de bekende industrie-insider Jeff Grubb. Sprekend op zijn Last of the Nintendogs podcast, meldde Grubb dat er een nieuwe Nintendo Direct wordt verwacht voor de week van 12 september. Voorafgaand daaraan verklaarde zijn co-host Mike Minotti dat er aankondigingen van Wind Waker en Twighlight Princess HD-remakes werden verwacht. Wat betreft de exacte datum waarop deze Legend of Zelda onthullingen zullen plaatsvinden, zei Grubb dat de week van de 12e nog niet volledig is bevestigd en dat Nintendo de presentatie zou kunnen verschuiven naar volgende week.

Wind waker switcht port

De Nintendo Direct waarin de Zelda: Wind Waker en Twilight Princess Switch Ports onthuld zouden worden, vindt waarschijnlijk plaats in de week van 12 september.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: The Wind Waker

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo GameCube

Releasedatum

2 mei 2003

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord