The Legend of Zelda: The Wind Waker

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 mei 2003
  • Platformen Nintendo GameCube
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Gerucht: Zelda: Wind Waker Switch port wordt binnenkort onthuld

Er wordt gesuggereerd dat er volgende week al een nieuwe Nintendo Direct zou kunnen komen. Hierin zouden twee Zelda HD ports centraal zouden staan.

In plaats van nieuwe titels te tonen op grote game-evenementen, geeft Nintendo de voorkeur aan zijn eigen presentaties om te delen wat gamers kunnen verwachten van hun releases in de komende maanden. De laatste tijd hebben grote Nintendo-games, zoals Splatoon 3, hun eigen Nintendo Direct-showcase gekregen, waarbij de nadruk uitsluitend lag op de gameplay, het verhaal en andere functies die spelers zullen ervaren in de aanloop naar de release. Nu lijkt het erop dat er een nieuwe Nintendo Direct in aantocht is, een presentatie die naar verluidt gericht is op twee Legend of Zelda-games. Dit nieuws komt van de bekende industrie-insider Jeff Grubb. Sprekend op zijn Last of the Nintendogs podcast, meldde Grubb dat er een nieuwe Nintendo Direct wordt verwacht voor de week van 12 september. Voorafgaand daaraan verklaarde zijn co-host Mike Minotti dat er aankondigingen van Wind Waker en Twighlight Princess HD-remakes werden verwacht. Wat betreft de exacte datum waarop deze Legend of Zelda onthullingen zullen plaatsvinden, zei Grubb dat de week van de 12e nog niet volledig is bevestigd en dat Nintendo de presentatie zou kunnen verschuiven naar volgende week.

De Nintendo Direct waarin de Zelda: Wind Waker en Twilight Princess Switch Ports onthuld zouden worden, vindt waarschijnlijk plaats in de week van 12 september.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?