Trailer: Nieuwe beelden Brothers: A Tale of Two Sons Remake onthuld

-

Nog even geduld en dan staat de release van Brothers: A Tale of Two Sons Remake voor de deur. Vandaag heeft 505 Games een nieuwe gameplaytrailer online gezet.

Eind februari staat er een unieke game-ervaring op je te wachten. Het verhaal van Brothers: A Tale of Two Sons wordt dat opnieuw uitgebracht in een jasje van nu. In deze game heb je niet de controle over een personage, maar over twee broers die er alles aan proberen te doen om hun zieke vader te redden. Hiervoor gaan zij het avontuur aan en trekken op reis om levenswater te vinden waarmee ze hun vader weer beter kunnen maken. Tijdens hun avontuur stuiten ze op allerlei puzzels en gevaren. Samen moeten ze dit zien te doorgronden.

Deze game is gemaakt om in local co-op te spelen, maar is zeker geen vereiste. Als je liever in je eentje het avontuur wil beleven, dan is dat ook mogelijk. Je bestuurt dan beide broers met één controller. Uitgever 505 Game heeft vandaag een nieuwe gameplaytrailer de wereld in geslingerd om je vast een beetje warm te maken.

Op 28 februari 2024 staat de release van Brothers: A Tale of Two Sons Remake op de planning. De game verschijnt dan voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: 505 Games
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Brothers: A Tale of Two Sons Remake

Ontwikkelaar:

Avantgarden SRL

Uitgever:

505 Games

Release:

28 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord