Trailer: Nieuwe beelden Daemon X Machina Titanic Scion onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer onthuld van Daemon X Machina Titanic Scion. Dat gebeurde aan het einde van de Marvelous Game Showcase.

In 2021 werd het vervolg van Daemon X Machina aangekondigd tijdens een speciale livestream. Nu twee jaar later zijn de eerste beelden van de Mech third person-shooter onthuld. In de korte trailer zien we hoe een mech in elkaar gezet wordt en eindigt het met de naam van het vervolg: Daemon X Machina Titanic Scion. Helaas werd er voor de rest geen nieuwe informatie over de nieuwe Daemon X Machina-game getoond De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Een releasedatum voor Daemon X Machina Titanic Scion is nog niet bekend. Lees hier Timo's Daemon X Machina review met zijn bevindingen over de eerste game.

Bron: Marvelous

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Daemon X Machina Titanic Scion

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord