Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Daemon X Machina Titanic Scion

  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe beelden Daemon X Machina Titanic Scion onthuld

Er is een nieuwe trailer onthuld van Daemon X Machina Titanic Scion. Dat gebeurde aan het einde van de Marvelous Game Showcase.

In 2021 werd het vervolg van Daemon X Machina aangekondigd tijdens een speciale livestream. Nu twee jaar later zijn de eerste beelden van de Mech third person-shooter onthuld. In de korte trailer zien we hoe een mech in elkaar gezet wordt en eindigt het met de naam van het vervolg: Daemon X Machina Titanic Scion. Helaas werd er voor de rest geen nieuwe informatie over de nieuwe Daemon X Machina-game getoond De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Een releasedatum voor Daemon X Machina Titanic Scion is nog niet bekend. Lees hier Timo's Daemon X Machina review met zijn bevindingen over de eerste game.

BRON Marvelous

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?