Trailer: Nieuwe beelden The Callisto Protocol

Geplaatst:
Aangepast: 23 augustus 2022 20:20

Ook The Callisto Protocol was te zien tijdens gamescom Opening Night Live. Tijdens de show hebben we bizarre dingen kunnen zien.

The Callisto Protocol is een bizarre game die de lat voor horrorgames behoorlijk hoog legt. Zo leerden we eerder al dat de ontwikkelaar echt bloed gebruikt voor The Callisto Protocol, maar daar blijft het niet bij. Tijdens gamescom Opening Night Live hebben we namelijk nog een bizarre nieuwe gameplay feature mogen zien. We zien hoe je tegen griezelige wezens kunt vechten, door ze middels een telekinetische kracht in een machine te gooien die ze verpulvert. We zien echter ook dat er een segment in het level zit waarbij je als in een soort waterglijbaan door de gangen raast en vervolgens verpulvert wordt door een ventilatorblad.

The Callisto Protocol verschijnt 2 december voor pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Callisto Protocol

Series

-

Uitgever

KRAFTON

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Striking Distance Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord