Bramble: The Mountain King

  • Ontwikkelaar Dimfrost Studio
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Platform , Indie , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe cinematic toont Bramble: The Mountain King

Dimfrost studio heeft deze avond tijdens de IGN Expo-livestream hun intense horror platformer Bramble: The Mountain King aangekondigd.

Bramble: The Mountain King is een adventure horror game die het verhaal volgt van een tiener jongen, die's nachts met zijn zus het uit huis glipt, richting een bos dat op steenworp afstand ligt. Wat de twee nog niet weten is dat zij per ongeluk een andere wereld in stappen, namelijk de wereld genaamd Bramble. En die mysterieuze wereld is gevuld met vreemde wezens, variërend van vriendelijk tot gevaarlijk. Het verhaal dat spelers volgen krijgt een duistere wending wanneer een trol het zusje ontvoerd. Het is dan ook aan de speler de taak om zijn geliefde familielid weer veilig thuis te krijgen. Bekijk hieronder de onthulde trailer van Bramble: The Mountain King:

Behalve een releaseperiode van 2022 zijn er vooralsnog verder geen details bekend over de game. Zo weten we niet voor welk platform(s) deze game uitkomt.

BRON IGN Expo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?