Trailer: Nieuwe cinematic toont Bramble: The Mountain King

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2021 10:37

Dimfrost studio heeft deze avond tijdens de IGN Expo-livestream hun intense horror platformer Bramble: The Mountain King aangekondigd.

Bramble: The Mountain King is een adventure horror game die het verhaal volgt van een tiener jongen, die's nachts met zijn zus het uit huis glipt, richting een bos dat op steenworp afstand ligt. Wat de twee nog niet weten is dat zij per ongeluk een andere wereld in stappen, namelijk de wereld genaamd Bramble. En die mysterieuze wereld is gevuld met vreemde wezens, variërend van vriendelijk tot gevaarlijk. Het verhaal dat spelers volgen krijgt een duistere wending wanneer een trol het zusje ontvoerd. Het is dan ook aan de speler de taak om zijn geliefde familielid weer veilig thuis te krijgen. Bekijk hieronder de onthulde trailer van Bramble: The Mountain King:

Behalve een releaseperiode van 2022 zijn er vooralsnog verder geen details bekend over de game. Zo weten we niet voor welk platform(s) deze game uitkomt.

Bron: IGN Expo

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bramble: The Mountain King

Series

-

Uitgever

Merge Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 april 2023

Ontwikkelaar

Dimfrost Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord